Aanbod

TICKETS VERKRIJGBAAR VIA ONDERSTAANDE LINK OF AAN DE KASSA:

https://www.eventbrite.be/e/347785755557

Jaarlijkse  wijnwandeling

Na een succesvolle editie van onze eerste wijnwandeling in mei 2021 kunnen we niet anders dan hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Meer zelfs, op zaterdag 25 en zondag 26 juni organiseren wij de 2de editie!

Hieronder vinden jullie meer info over de inhoud van onze wijnwandelingen!


Wat houd de wijnwandeling juist in?

Het is een door Le Cave'O georganiseerde wandeling van 5 of 10 km die start in de dorpskern van Wezemaal en voor het grootste deel door de bossen en weilanden van de wijngaardberg loopt. U ontvangt bij de start een wijnglas met hanger en komt gedurende de wandeling afhankelijk van de gekozen afstand 3 of 4 wijnstanden tegen waar u van een wijntje kan genieten. 

De kostprijs hiervoor is afhankelijk van de gekozen afstand, tussen de 20 en 24 euro.
Op aanvraag


Degustaties:

Bent u een wijliefhebber en leert u met vrienden of familie graag nieuwe Franse wijnen ontdekken bij u thuis of op locatie dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij organiseren op aanvraag ook degustaties waarbij u ons hele of gedeeltelijke aanbod kan proeven. Indien gewenst voorzien wij bij de wijnen ook een aantal aangepaste hapjes. Voor de hapjes doen wij beroep op lokale traiteurs afhankelijk van de regio. Bij interesse kan u steeds vrijblijvend contact opnemen.


Recepties:

Voor het organiseren van recepties bij u thuis, op kantoor, ... kan u op ons rekenen. Wij beschikken over receptietafels glazen, decoratie en andere materialen om van uw evenement een succes te maken. Wijnwandeling:

Kon onze wijnwandeling uw interesse genieten en zoekt u nog een leuke activiteit als teambuilding, vrijgezellen, voor uw vereniging, ... dan kan u ook hiervoor bij ons terecht.  Wij bieden namelijk ook wijnwandelingen op maat aan. De prijs hiervoor is afhankelijk van het aantal deelnemers en de wijnkeuze.


Bij interesse kan u vrijblijvend contct opnemen via

lecaveowijnen@gmail.com

  Producten in de kijker